Povijest se ponavlja

Jennifer Aniston oglasila se nakon vijesti da će postati majka, ono što je poručila mnoge je ipak razočaralo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston preko svoje je glasnogovornice demantirala vijest da posvaja dijete i da će postati majka.

Nakon vijesti koju su prenijeli svjetski mediji da je glumica Jennifer Aniston odlučila posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion i da je tu vijest podijelila s najbližima, javila se njezina glasnogovornica i demantirala te napise.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

"Priča je izmišljena i ništa od toga se nije dogodilo niti se događa", izjavila je glasnogovornica 52-godišnje zvijezde za Daily Mail i razočarala njezine obožavatelje koje je vijest o posvojenju razveselila.

Naime, britanski magazin Closer prenio je prvi vijest da se Jennifer odlučila na posvajanje, da će ono biti realizirano u lipnju te da je to obznanila ekipi na snimanju novih zgoda hit-serije "Prijatelji".

Ovo nije prvi put da se pisalo o toj temi, tijekom posljednjih nekoliko godina već se našla u središtu pažnje s pričama o posvojenju od kojih su se sve pokazale lažnima, no nikada nije isključila mogućnost da postane majka.

"Jen je smatrala da je ponovno okupljanje ekipe 'Prijatelja' savršeno vrijeme da objavi sretnu vijest. Iako su Monica i Lisa to već znale jer se s njima redovito druži i čuje, mislila je da će ipak sve biti posebnije kada to kaže dok su na okupu i s muškim dijelom jer njih viđa nešto rjeđe. Zajedno su provodili gotovo svaki dan tijekom jednog čitavog desetljeća, svašta su zajedno proživjeli i bili jedni drugima podrška u teškim vremenima, uključujući i Jenniferin bolni razvod od Brada Pitta. Zato je htjela podijeliti tu važnu vijest, koja za nju zapravo znači životnu prekretnicu, dok su svi na okupu. Svi su zbog toga bili presretni, a neki su joj već udijelili i roditeljske savjete", rekao im je anonimni izvor.

Jennifer o mogućnosti posvajanja djeteta u javnosti nikada nije otvoreno govorila, a kao i ovog puta u nekim je situacijama i oštro negirala takve navode.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene