U PROBLEMIMA

NEPREPOZNATLJIVA Slavna glumica se prilično udebljala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka glumica uhvaćena je u šetnji s kćeri, a svojim izgledom je šokirala.

Da slavna Kelly iz serije Beverly Hills prođe pored vas vjerojatno ne biste prepoznali. Osim što je glumica skratila kosu, Jennie Garth se udebljala i to poprilično, budući da ju s TV ekrana znamo kao mršavicu. Razlog debljanju bračni su problemi. Glumica je nakon razvoda od supruga Petera Facinellija uspjela nabaciti čak 15 kilograma. Kraj dugih 11 godina braka ostavila su duboki ožiljak koji je Jennie pokušala zacijeliti hranom. Uspjela se nekako othrvati i skinuti taj višak.

Pogledaj i ovo Beverly Hills (Foto: Profimedia) Teška sudbina Sve životne tragedije zvijezda ''Beverly Hillsa'': Poslije serije glumačku ekipu život nije nimalo mazio

No, Jennie ipak nije uspjela prebroditi svoje probleme u potpunosti. U dosta ležernom izdanju prošetala je skupa sa svojom kćerkicom Lolom Ray, a u crno bijelom kombinezonu pokazala je kako se opet udebljala. Čini se da je opet zapala u emocionalne probleme. Noge prepune celulita, višak kilograma i kratka frizura čine staru Jennie zbilja neprepoznatljivom.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene