njoj baš sve stoji

Jelena Rozga zasjeni sve i u najjednostavnijem izdanju, pripijena opravica u kojoj se pojavila istaknula je njezinu vitku liniju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga održala je koncert u Splitu, a pripijeno odijelo u koje je uskočila savršeno je ocrtavalo njezinu zavidnu liniju.

Pjevačica Jelena Rozga u utorak je održala koncert na splitskom bedemu Cornaro, a stotine njezinih obožavatelja uglas su pjevali njezine najveće hitove. Vidno raspoložena Rozga na pozornicu je stigla u šljokičastom uskom odijelu te je zablistala u punome sjaju.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Svi su se divili izgledu naše poznate pjevačice, a odijelo u koje je uskočila savršeno je ocrtavalo njezinu zavidnu liniju.

Nedavno je Jelena razveselila svoje fanove duetom sa srpskim kolegom Sašom Matićem, a pjesma je u manje od dva tjedna nakon premijere prikupila preko tri milijuna pogleda na YouTubeu.

Mnogi se slažu da je pjevačica s godinama samo zgodnija, a nedavno su objavljene njezine fotke stare 16 godina na kojima ne izgleda drugačije nego danas.

No, iako se to ne vidi na njezinu licu, Jeleni su s vremenom dijagnosticirani ozbiljni zdravstveni problemi o kojima je progovorila tek ove godine.

U velikom intervjuu koji je dala za Gloriju ispričala je da joj je prije tri godine dijagnosticirana tahikardija srca. Poznato je i da boluje od Hashimoto sindroma, a nedavno je otkrila da zbog Hashimota više nema štitnjaču.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene