kao djevojčica!

Jelena Rozga uskočila u ležernu kombinaciju pa izazvala divljenje, poručuju joj da izgleda poput srednjoškolke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila zakopčana do grla, u glamuroznom ili ležernom izdanju, Jelena uvijek oduševi svoje vjerne obožavatelje, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pjevačica Jelena Rozga (44) svakom svojom novom fotografijom na Instagramu obraduje obožavatelje, a ležernim izdanjem u koje je uskočila sve je ponovno očarala. Jelena je pozirala uz more u trapericama i udobnoj majici, a uz fotografiju je objavila stih pjesme "Nebo boje moje ljubavi" grupe Magazin koju je ona otpjevala.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

"Bože kakva figura", "Prelijepa djevojčica, iskreno kao srednjoškolka", "Divota", "Najdivnija si", samo su neki od komplimenata koje je pobrala, a na fotku je dobila preko 17.000 lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Bila zakopčana do grla, u glamuroznom ili ležernom izdanju, Jelena uvijek oduševi svoje vjerne obožavatelje kojima ne treba dugo da joj pruče kako je jedna od najljepših Hrvatica. Njezino mladoliko lice i besprijekorna figura izazivaju divljenje kod mnogih, a Rozga je uvijek i sjajno raspoložena.

Inače, Jelena već ima dogovorenu gažu za novogodišnji doček, a u najluđoj noći u godini pjevat će u Novom Sadu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene