kao djevojčica!

Jelena Rozga uskočila u ležernu kombinaciju pa izazvala divljenje, poručuju joj da izgleda poput srednjoškolke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila zakopčana do grla, u glamuroznom ili ležernom izdanju, Jelena uvijek oduševi svoje vjerne obožavatelje, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pjevačica Jelena Rozga (44) svakom svojom novom fotografijom na Instagramu obraduje obožavatelje, a ležernim izdanjem u koje je uskočila sve je ponovno očarala. Jelena je pozirala uz more u trapericama i udobnoj majici, a uz fotografiju je objavila stih pjesme "Nebo boje moje ljubavi" grupe Magazin koju je ona otpjevala.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"Bože kakva figura", "Prelijepa djevojčica, iskreno kao srednjoškolka", "Divota", "Najdivnija si", samo su neki od komplimenata koje je pobrala, a na fotku je dobila preko 17.000 lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Bila zakopčana do grla, u glamuroznom ili ležernom izdanju, Jelena uvijek oduševi svoje vjerne obožavatelje kojima ne treba dugo da joj pruče kako je jedna od najljepših Hrvatica. Njezino mladoliko lice i besprijekorna figura izazivaju divljenje kod mnogih, a Rozga je uvijek i sjajno raspoložena.

Inače, Jelena već ima dogovorenu gažu za novogodišnji doček, a u najluđoj noći u godini pjevat će u Novom Sadu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene