Opet na bini

Bombastično izdanje Jelene Rozge: Dekolte u prvom planu za nastup na beogradskom splavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga održala je koncert na jednom beogradskom splavu, a sve je oduševio njezin seksepilni outfit.

Jelena Rozga oduševila je obožavatelje u susjednoj nam Srbiji, koji su uživali u njezinim najvećim hitovima koje je izvodila tijekom koncerta na jednom od beogradskih splavova.

Kao i obično 43-godišnja Jelena blistala je i zračila sjajnom energijom na pozornici, a sve je osvojila i seksepilnim modnim odabirom. Kratka crna haljina pokazala se kao pun pogodak za isticanje noga i dekoltea koji se našao u prvom planu.

U razgovoru s tamošnjim novinarima Jelena je priznala kako se već pola godina nije šminkala i da se odvikla od takve atraktivne odjeće, prenosi Telegraf.rs.

A da je bilo uistinu tako, mogli smo se uvjeriti na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija bez šminke na licu i sve osvojila prirodnim izgledom. 

"Osmijeh donosi osmijeh", napisala je Jelena te dobila hrpu komplimenata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene