poput djevojčice

Jelena Rozga na svoj veliki dan zablistala u kombinaciji kojom je naglasila vitku liniju pa svima poručila: "Srce mi je puno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jelena Rozga proslavila je 44. rođendan, a na Instagramu je svima zahvalila na porukama koje dobiva tijekom čitavoga dana.

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Jelena Rozga, proslavila je 44. rođendan, a na svom se Instagramu uz fotografije sa splitske rive svima zahvalila na čestitkama.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"Hvala svima na divnim čestitkama koje primam cijeli dan, srce mi je puno, volim vas, Jelena", napisala je Rozga u opisu fotografija koje su u manje od sat vremena prikupile skoro deset tisuća lajkova. "Ljepoto naša", "Sretan rođendan našoj kraljici", "Volimo te najviše", "Predivna si", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pjevačica je pozirala u dugoj suknji i uskom crnom topiću kojim je naglasila svoju vitku liniju, a stil je upotpunila cipelama na cisoku potpeticu.

Jeleni Rozgi obožavatelji nerijetko tepaju da izgleda poput djevojčice te da je s godinama sve mlađa, a mnogi joj redovito poručuju i kako bi voljeli izgledati poput nje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene