kao djevojčica!

Jelena Rozga zablistala u elegantnoj haljinici zanimljiva kroja, oduševljeni fanovi ne mogu joj se prestati diviti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jelena Rozga redovito izazove divljenje na Instagramu, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta kada je objavila fotku na kojoj pozira u elegantnoj haljini.

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Jelena Rozga, na Instagramu redovito dijeli fotke u elegantnim izdanjima, a posljednja od njih izazvala je osmijeh na lice njezinih brojnih fanova.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Rozga je pozirala u haljini uskoga struka s valovima i velikim remenom, a mnodi su joj poručili da je prekrasna te da izgleda poput djevojčice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Omiljena Splićanka inače plijeni pažnju nevjerojatno mladolikim izgledom u 44. godini, a obožavatelji joj često pišu kako bi voljeli izgledati poput nje.

Inače, Rozga još uvijek mudro šuti o glasinama da je u vezi s poznatim domaćim chefom Ivanom Pažaninom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +2 Simona Mijoković inMagazin Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene