mala jelena

Pogledajte preslatki Rozgin video iz vremena kad je imala 16 godina, priznala o kojoj je karijeri tad sanjala: “Baš si cukar”

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga na Instagramu je objavila snimku s jednog natjecanja 1993. godine, a u komentarima ispod videa oglasile su se i njezine kolegice Nina Badrić te Nika Turković.

Jelena Rozga prisjetila se natjecanja na kojem je sudjelovala 1993. godine te je s obožavateljima podijelila video na Instagramu.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"1993... Mala J koja je tada sanjala o karijeri balerine", napisala je naša poznata pjevačica. U komentarima su se javile i pjevačica Nina Badrić te Nika Turković, koje su Jeleni ostavile emotikone sa srcima. "Najslađa si", "Baš si cukar", "Sjajno", samo su neki od komentara Rozginih pratitelja ispod snimke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

43-godišnja Jelena prije nekoliko dana je objavila fotografiju na kojoj u ležernom izdanju pozira ispred svog crno-bijelog portreta snimljenog prije 20 godina, a uskoro je dobila i niz komplimenata jer su mnogi zaključili da se gotovo nimalo nije promijenila. Rozga je onda bila tek na počecima karijere, a danas je jedna od naših najuspješnijih pjevačica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Nekad i sad Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene