godine joj ne znače ništa!

Rozga sve osvojila zamamnom kombinacijom, jedan detalj na fotografiji iskočio je u prvi plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga pozirala je u crnoj haljini bez naramenica koja je istaknula njen dekolte.

Jelena Rozga (43) podijelila je seksi fotografiju i pokazala zašto se često nalazi na listama najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"Ni kiša nam ne može pokvariti dobro raspoloženje", napisala je pjevačica. Jelena je pozirala u crnoj haljini bez naramenica koja je istaknula njezin dekolte, a usne je našminkala crvenim ružem dok joj je kosa bila raspuštena i blago valovita. 

Pratitelji na Instagramu su imali samo riječi pohvale za Rozgin izgled. "Sunce", "Na svijetu najljepša", "Predivna", "Senzualno", "Lijepa. Sviđa mi se tvoja haljina", "Ti si lijepa Splićanka", "Sve si zgodnija", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Inače, Jelena je nedavno u intervjuu za Gloriju progovorila o tome da joj je prije tri godine dijagnosticiran ozbiljan srčani poremećaj.

"Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina mi je bila iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", prisjetila se Rozga te dodala da i štitnjaču već godinama drži pod kontrolom pomoću lijekova.

Probleme sa srcem otkrila je u siječnju 2018. godine, kada joj se dogodio iznenadni napadaj, a istaknula je da nakon toga nije imala većih problema.

"Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom. Najvažnije je da se što manje uzrujavam, i to ne samo zbog srca nego i zbog štitnjače", rekla je pjevačica. Naime, prije 15 godina otkrila je da ima i probleme sa štitnjačom, zbog čega je, uz sve ostale simptome, sklona promjenama raspoloženja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene