nije se mogla sakriti

Jelena Rozga u Beogradu napravila pomutnju u mini haljini, a uhvaćena je i u zagrljaju nepoznatog muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga održala je koncert u jednom prepunom beogradskom klubu, a za nastup je obukla mini haljinu životinjskog uzorka.

Pjevačica Jelena Rozga velika je zvijezda u cijeloj regiji, što je ovaj tjedan još jednom potvrdila nastupom u jednom klubu u Beogradu, koji je napunila do kraja.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Obožavatelji su je dočekali kao kraljicu i uglas su s njom pjevali sve njezine hitove.

Rozga je za ovu prigodu obukla usku mini haljinu životinjskog uzorka, koja je istaknula njezinu vitku figuru, a u prvom planu bile su noge.

Pjevačicu su pri dolasku u klub fotografi snimili u zagrljaju muškaraca koji ju je dopratio do tamo s još nekoliko ljudi, a njegov identitet nije poznat.

Jelena detalje iz privatnog života vješto skriva, a zadnji put se o svojem ljubavnom statusu oglasila prošlog ljeta, kada je otkrila da je slobodna, no nije poznato je li se u međuvremenu nešto po tom pitanu promijenilo. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene