"Savršenstvo!"

Rozga u utegnutoj haljini okrenula leđa kameri pa pokazala raskošnu pozadinu: "Slika govori više od tisuću riječi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga zablistala je u haljini u kojoj je do izražaja došla njezina bujna pozadina i oduševila brojne obožavatelje.

Jelena Rozga objavila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija s koncerta koji je održala u jednom splitskom noćnom klubu te pokazala raskoš svojih oblina.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

44-godišnja Jelena za nastup je odabrala kratku haljinu u kojoj je do izražaja došla njezina bujna pozadina, a obožavatelji su joj poručili da izgleda savršeno i ne mogu joj se dovoljno nadiviti.

"Nekad slika govori više od tisuću riječi", napisala je Jelena uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Ne bih ja tu ništa mijenjao", "Najljepša", "Predivno ti stoji ta kombinacija", "Najbolja", "Najljepša guza na svijetu", "Vrh, bomba, kraljica", "Jedna jedina", "Savršenstvo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene