puno se šuškalo

Jelena Rozga odgovorila na medijske napise o ljubavnom životu: "Mogu reći da sam sretna!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga vješto skriva svoju privatnost od javnosti, no sada je odlučila odgovoriti na nagađanja o svojem ljubavnom životu.

Ljubavni život pjevačice Jelene Rozge (44) već godinama intrigira javnost, a ona o svemu mudro šuti.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

U protekloj godini u medijima su je, među ostalima, povezivali i s našim poznatim chefom Ivanom Pažaninom, no ona je te glasine negirala u velikom intervjuu za bosansku Azru, koji je dala u rujnu i u kojem je otkrila da je slobodna.

Sada se ponovno dotaknula medijskih napisa o svojem ljubavnom životu, no uspjela je ostati tajanstvena.

"Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i zajedno je stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna", kazala je pjevačica za blic.rs, pa se prisjetila i nekih svojih udvarača.

"Pa zaista sam kroz život nailazila na puno različitih situacija, ali mogu reći da je dobro što muškarci i dalje imaju želju udvarati se ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizirali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode", zaključila je Rozga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Inače, Jelenina zadnja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula nakon 2017., nakon što su skupa bili dvije godine, a od onda je svoju privatnost skrivala koliko god je mogla.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene