super izgledaju skupa

Rozga u društvu frajera s kojim je često viđamo ne skida osmijeh s lica, a čak su se i modno uskladili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga pojavila se na premijeri filma "Deset u pola" u društvu muškarca s kojim je često viđamo, a čak su se i modno uskladili.

Pjevačica Jelena Rozga posljednjih godina vješto skriva svoj ljubavni život od javnosti, no često je možemo vidjeti u društvu jednog frajera.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Rozga - 2 ne priča puno, ali... Jelena Rozga nikad nije bila poslovno i privatno sretnija: ''Bitno da se vidi sjaj u očima''

Radi se o njezinu treneru i bliskom prijatelju Anti Burazinu, s kojim se ovaj vikend pojavila na premijeri filma "Deset u pola" u Zagrebu, a za tu su se prigodu čak i modno uskladili.

Oboje su nosili karirane bež kapute te nisu skidali osmijehe s lica dok su pozirali fotografima, a Rozga se fotkama pohvalila i na svojem Instagramu.

"Sve zbog jednog kaputa", napisala je, a od pratitelja su i ona i Ante dobili brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Rozga se na premijeri družila i s našim glumcem Jankom Popovićem Volarićem, kojeg gledamo i kao člana žirija u showu "Supertalent" i koji je, sudeći prema njegovu izrazu lica, uživao u društvu pjevačice.

Inače, Rozgu se ovo ljeto povezivalo sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom, no ona je te glasine porekla kada je početkom rujna za srpski Blic otkrila da je slobodna.

Njezina zadnja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017., nakon što su skupa bili dvije godine, a od onda je svoju privatnost skrivala koliko god je mogla.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) +6 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene