Potpuno slomljena

Jeleni pozlilo nakon majčina sprovoda, hitno su je morali odvesti s groblja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša slomila se na posljednjem ispraćaju majke Divne Karleuše.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša danas je u Beogradu na posljednji počinak ispratila majku Divnu Karleušu, s kojom se u oprostila u neizmjernoj boli i tuzi, ne mogavši ih sakriti s lica.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Jelena je bila vidno potresna već na komemoraciji, tijekom ispraćaja je jedva stajala na nogama, a nakon što je Divna sahranjena, pjevačici je pozlilo, prenosi Blic.

Uz nju je bio suprug Duško Tošić koji ju je pridržavao i pružio joj bocu vode, nakon čega su je smjestili u automobil i odvezli s groblja. 

Uz obitelj i prijatelje, od Divne su se na beogradskom groblju oprostile brojne poznate zvijezde poput glazbenika Saše Popovića i Slavka Banjca, pjevačice Dare Bubamare, pjevač Beki Bekić i drugih. 

Divna je sahranjena uz pjesme "Bila je tako lijepa" i "Tiho noći", piše Kurir.

Divna Karleuša preminula je u Beogradu, u 61. godini života, nakon što je izgubila borbu s teškom bolesti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +4 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Shrvala ih bol: Karleušin muž na putu za Srbiju, želi biti uz suprugu u najtežim životnim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene