nadmašila samu sebe

Špagice jedva držale tkaninu koja joj je pokrivala grudi, a opet je pokrenula i priče o pretjeranom uređivanju fotki koje objavljuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša izgleda, prema mišljenjima mnogih, različito na fotografijama koje su snimljene ispred tv studija i onima koje je stavila na svoj Instagram u istoj haljini.

Jelena Karleuša (42) već je poznata po svojim oskudnim modnim kombinacijama, no ipak svakom novom uspije iznenaditi javnost. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Pjevačica je u ponedjeljak privlačila pozornost kada je došla u Beograd na snimanje emisije Grand specijal u kojoj je u žiriju. Jelena je pritom na sebi imala crnu haljinu neobičnog kroja čiji je gornji dio bio dosta razotkrivajući. 

Dvije tanke špagice oko Karleušinog vrata jedva su držale tkaninu koja je pokrivala njezine bujne grudi, a pri izlasku iz auta imala je ruku na dekolteu da joj ne bi previše pokazala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐍

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

U istoj haljini je pjevačica pozirala i na Instagramu i javnost je primijetila da se prilično razlikuju fotografiju od ovih pred televizijskim studijem. Opet su ju počeli optuživati da previše sređuje svoje slike. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinner time in Antalya 🇹🇷🥂 Ps( love these sandals 😍 @prettylittlething )

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Inače, sličnu kreaciju je Jelena krajem kolovoza kada je pozirala na odmoru u Turskoj. No donji dio, odnosno suknja je bila kraća i nije bila spojena s gornjim dijelom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene