uvijek originalna

Na luksuzno ljetovanje otišla bez muža: Jelena Karleuša pokazala u čemu uživa u bazenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša ispija piće, vjerojatno šampanjac, u bazenu u Turskoj dok se njezin muž Duško Tošić u Kini priprema za novu nogometnu sezonu.

Jelena Karleuša (41) konačno si je priuštila ono što joj je nedostalo posljednjih mjeseci što je često sama isticala, a to su putovanja. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Duško Tošić Turbulentan brak Ljubavna priča Karleuše i Tošića započela je kao u romantičnim filmovima, a završila je seks-skandalom i optužbama za nasilje

Naime, srpska pjevačica je otišla na odmor u Tursku s kćerima i prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da uživaju. Iako to nisu Maldivi za koje je Jelena isticala da su raj na zemlji i da se vraća tamo čim završi kaos s koronavirusom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers 🥂

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

No s obzirom na situaciju valjda je i Turska prihvatljivo mjesto za odmor. Kao i uvijek, originalna Karleuša je za fotografiju s ljetovanja pozirala u bazenu, u jednodijelnom badiću s jako dubokim izrezom na dekolteu i sa ručnikom na glavi te sunčanim naočalama na licu. Usto je u rukama imala čašu s pićem, vjerojatno, šampanjcem u kojem je uživala. 

"Živjeli", napisala je Jelena. Ubrzo je prikupila više od 118.000 lajkova, ali i gomilu komentara u kojima su joj obožavatelji poželjeli da uživa i pisali da je kraljica. 

S Karleušom, kako pišu srpski mediji, nije njezin suprug Duško Tošić (35) jer se u Kini priprema za nastavak nogometne sezone. Par je u braku od 2008. i ima kćeri Atinu (11) i Niku (10). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene