Čista provokacija?

Mnogi su se pitali nosi li išta ispod ekstra kratke haljine koja joj je jedva obuzdala obline: "Da ti nije malo premala?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša je spremno pozirala fotografima u ultra-kratkoj haljini, a nekim se fotografijama pohvalila i na Instagramu.

Pjevačica iz susjedne nam Srbije, uvijek atraktivna Jelena Karleuša pobrinula se da ponovno bude glavna zvijezda dolaska na snimanje nove emisije Grand Specijal i to zahvaljujući pomno odabranom stajlingu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

42-godišnja Jelena ovaj se put pojavila u uskoj srebrnoj haljini ispod koje čini se nije nosila grudnjak i u kojoj je pokazala svu raskoš bujnog dekoltea, a mnogi se pitaju je li uopće odijenula i gaćice. Kombinaciju je upotpunila odgovarajućim čizmama i srebrnom ogrlicom, a kosu je nakovrčala i podigla u punđu.

Pjevačicu su okupljeni fotografi snimili nakon što je izašla iz luksuznog automobila koji ju je dovezao, a počastila ih je s nekoliko grimasa, srednjim prstom i plaženjem jezika pa možemo pretpostaviti da joj se nije svidjela njihova prisutnost.

No Jelena se spremno pohvalila izazovnim stajlingom na Instagramu gdje ju prati 2,2 milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Da ti nije malo premala ta haljina", "Svaka čast i samo naprijed", "Mačka u čizmama", "Bomba si", "Bez teksta sam", "Raspad sistema", "Ti si vrh, ostale nisu ni dno", "Nisi realna, jezivo", neki su od tisuća komentara koje je dobila samo sat vremena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene