To samo ona može!

Karleuša je strateške dijelove prekrila tek zvjezdicama i trakicama, u prozirnom kostimu za nju nije bilo zime!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša je nastupila u prozirnom kostimu na dočeku Nove godine u Beogradu gdje ju je prema pisanju srpskih medija slušalo 20 tisuća ljudi.

Jelena Karleuša održala je koncert na dočeku Nove godine u Beogradu, gdje je pjevala ispred zgrade Narodne skupštine i u jednom poznatom klubu, a čini se kako joj niske temperature nisu nimalo smetale.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

43-godišnja pjevačica malo je toga ostavila mašti čak dvadeset tisuća ljudi pred koje je izašla u nekoliko različitih kombinacija, no svima je najzanimljiviji bio prozirni kostim ispod kojeg nije nosila donje rublje, a strateške je dijelove prekrila tek bijelim zvjezdicama i trakicama.

Jelena je inače poznata po odvažnim modnim izdanjima, a prije nekoliko mjeseci se našla u središtu pozornosti kada je na profilu na Instagramu objavila kako je donijela odluku o povlačenju s mjesta članice žirija popularnog showa "Zvezde Granda" nakon punih šest godina.

"Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu s tim na svoju inicijativu, još 28. lipnja ove godine sam obavijestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uvjete da nastavim sa snimanjima, međutim nismo se uspjeli dogovoriti. Tko su novi članovi i kako će natjecanje izgledati dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću", napisala je tada u priči koju je podijelila na Instagramu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +3 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekad najljepša djevojčica na svijetu godinu ispratila u golišavom izdanju na plaži, fanovima se požalila i na probleme koje je imala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene