Voli eksperimentirati!

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu pred studijom showa "Zvezde Granda" u neobičnoj kreaciji.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) svojim se modnim odabirima uvijek pobrine da se svaki njezin izlazak u javnost pamti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Posebno su zanimljiva njezina izdanja za emisiju "Zvezde Granda", gdje uvijek uspije privući pažnju neobičnim kreacijama koje uglavnom otkrivaju više nego što skrivaju, a ništa drugačije nije bilo ni njezino posljednje izdanje za show.

Pjevačica je snimljena ispred studija u Beogradu u neobičnom odjevnom komadu sa samo jednom nogavicom i dubokim dekolteom koji je otkrio cijeli njezin trbuh, a fotke koje su snimili paparazzi otkrile su i nešto što na Instagramu vješto skriva.

I dok na društvenoj mreži njezin trbuh uvijek izgleda utegnuto i čvrsto, istina je pak nešto drugačija, no to Jelenu ne sprječava da i dalje za Instagram uređuje svoje fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pjevačica je često na meti kritika zbog nerealnog prikazivanja na društvenoj mreži, no usprkos tome i dalje ima više od 2,3 milijuna vjernih pratitelja koji je svakodnevno obasipaju lajkovima i komplimentima za izgled.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene