samo ona to može

U badiću kakav dosad niste vidjeli opet je pomakla granice golišavosti, posebno je zanimljiv donji dio kostima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša javila se iz Dubaija u metalik badiću s prorezima, u kojem je zapalila društvene mreže.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) poznata je po osebujnom stilu, a svojim modnim odabirima redovito pomiče granice golišavosti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Zadnjih dana odmara se u Dubaiju, pa se na Instagramu ne prestaje hvaliti seksi badićima, od kojih je svaki sljedeći oskudniji od prethodnog, a jedan je privukao posebnu pozornost.

Karleuša je objavila video u kojem se zavodljivo izvija u neobičnom metalik kupaćem kostimu s rupama, a posebnu pažnju njezinih obožavatelja privukao je njegov donji dio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

U badiću kakav se većina dama iz regije ne bi usudila obući Karleuša je ponovno pokazala da se ne boji riskirati kada je moda u pitanju i da joj po tom pitanju na ovim prostorima nema ravne.

Uvijek su posebno zanimljivi i Karleušini scenski outfiti, koji obavezno otkrivaju više nego što skrivaju, a još njezinih golišavih izdanja pogledajte u galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Nema zime za Maju Šuput: U seksi izdanju pokazala je gole noge, a provirio je i komad donjeg rublja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene