Hrabro kroči naprijed

Ona se usudi ono što se većina njezinih kolegica ne bi, haljina u kojoj je svaki korak rizičan dovoljno je dobar dokaz

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu u haljini koja je otkrila njezin dekolte, trbuh i noge.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) svaki svoj izlazak iz kuće pretvori u spektakl, a svojim modnim odabirima redovito pomiče granice golišavosti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Tako su je ovoga tjedna paparazzi snimili u Beogradu u haljini kakvu se većina njezinih kolegica ne bi usudila odjenuti, a ona se u njoj prošetala samouvjereno iako je svakim korakom riskirala pokazati i više nego što je planirala.

Crna dugačka haljina otkrila je njezin trbuh dok su joj grudi prekrile tek dvije trakice tkanine, a kroz opasno visoki otvor pjevačica je pokazala i svoje noge.

Kombinaciju je upotpunila visokim štiklama i sunčanim naočalama, a pažnju je plijenila i frizurom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Stajlingom se pohvalila i na svojem Instagramu te je još jednom pokazala da je zbilja nije briga što će drugi reći.

To je ovaj tjedan potvrdila i za srpske medije nakon što je doznala da ju je pohvalio naš cijenjeni glumac Rade Šerbedžija.

"Obožavam ovu, kako se ona zove, Karleušu... Šarmirala me je svojom pameću, inteligencijom, šašavošću, potpuno sjajno lice", kazao je Šerbedžija u intervjuu za TV Prvu.

"Em me hvali, em gleda Grand, čovjek je stvarno kralj i šmeker. Što će more onih negativnih, groznih hejtera kada me ovakve svjetske face hvale. Ponosna sam i hvala mu, nadam se da ću mu se na neki način moći odužiti", komentirala je pjevačica za srpski Telegraf.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene