Lagani šok za sve!

Komadić tkanine ili haljina? Možda je nešto i imala na sebi, ali iz tog nečeg je gotovo sve izvirivalo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša svakim novim istupom u javnost nadmaši samu sebe kada su odjevne kombinacije u pitanju, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) svakim novim izlaskom u javnost iznenadi svojim odjevnim kombinacijama, a krajem ovoga tjedna pokazala je još jednu od njih. Na jednoj zabavi u Beogradu pojavila se u crvenoj opravici koja je više otkrila nego sakrila.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Karleuša je na sebi imala crvenu haljinicu s prorezom toliko visokim da je pokazala i donje rublje, a duboki dekolte jedva je obuzdavala.

Okupljene je uveselila i svojim nastupom, a nije ni trepnula dok su se svi okretali za njom.

Prije dva mjeseca Jelena Karleuša je na svojem profilu na Instagramu objavila kako je donijela odluku o povlačenju s mjesta članice žirija popularnog showa "Zvezde Granda" nakon punih šest godina.

"Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu s tim na svoju inicijativu, još 28. lipnja ove godine sam obavijestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uvjete da nastavim sa snimanjima, međutim nismo se uspjeli dogovoriti. Tko su novi članovi i kako će natjecanje izgledati dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću", napisala je pjevačica u priči koju je podijelila na Instagramu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene