Novo golišavo izdanje

Nije se još dogodilo da je nešto odjenula, a da se o tome nije pričalo: Karleuša istaknula raskošne atribute u uskoj kombinaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša pojavila se pred studijem zbog snimanja showa "Zvezde Granda" u šarenom stajlingu koji je naglasio njezine bujne grudi.

Jelena Karleuša uvijek ostavi dojam svojim osebujnim i golišavim stilom odijevanja kad se pojavi u javnosti, a to joj je uspjelo i ovog puta. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

42-godišnja pjevačica stigla je na snimanje showa "Zvezde Granda" u studio u Beogradu u šarenom grudnjaku i tajicama koje je uskladila s bijelom torbicom i štiklama na kojima su se isticali zlatni lanci. 

U prvom planu su bile njezine bujne grudi i polugoli trbuh, a Karleuša je kosu imala raspuštenu i s jedne strane ju je pričvrstila ukosnicom. Oči je našminkala plavim sjenilom. 

Dok je gornji dio svog tijela pokazala, Jelena je pogled skrivala dok je išla prema studiju. Ipak, ovo nije najgolišavije Karleušino izdanje, štoviše dugo nije bila toliko obučena. 

U veljači je iznenadila pratitelje na Instagramu poziravši u kratkim, traper hlačama na kojima joj je nedostajalo puno tkanine na području stražnjice. 

Jelena je objavila fotografiju na kojoj je od glave do pete odjevena u traper, ali u najminijaturnijim odjevnim komadima - tangicama i gornjem dijelu bikinija, a na sebe je nabacila i kratku traper-jaknicu. U krupnom planu tako se našla njezina bujna pozadina, ali i dekolte dok pozira ispred ogledala.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag i Mario Petreković Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petreković (Foto: Instagram) +2 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković ne krije koliko ga ispunjava očinstvo i snimljen je tijekom preslatkog trenutka s kćerkicom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene