O ukusima se ne raspravlja ili?

Ona je najbolji primjer osobe koju nije briga što će drugi reći, je li ovo što ima na sebi premalo ili tako treba biti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša na snimanje emisije "Zvezde Granda" došla je u novoj neobičnoj odjevnoj kombinaciji koja otkriva više nego što sakriva.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) svojim modnim odabirima neprestano pomiče granice golišavosti, a posljednjim outfitom uspjela je nadmašiti i samu sebe.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Teško je uopće opisati što je odjenula za snimanje nove epizode showa "Zvezde Granda", a svi komadi koje nosi izgledaju i kao da su joj premali.

Karleuša je snimljena pred studijom u Beogradu u kratkom topiću koji je otkrio donji dio njezinih grudi i kožnoj minici koja nije uspjela potpuno prekriti njezinu stražnjicu, a ispod je nosila čudni bodi s tangama koji je otkrio cijeli njezin trbuh.

Ovoga puta pažnju je privlačila i frizurom za koju je inspiraciju, vjerojatno, pronašla kod bivše Spajsice Emme Bunton, kojoj su u slavnim danima girl benda visoke kečke bile zaštitni znak. No Karleuša je daleko od Baby Spice slatkice koju ne možemo zamisliti u ovakvom outfitu, kao ni u provokativnim pozama koje je srpska pjevačica zauzela na fotkama koje je objavila na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

I ovoga puta jasno je da se na fotografijama koje je objavila uredila do neprepoznatljivosti, a razlika je posebno vidljiva na njezinu licu, iako ga je pokrila golemim naočalama, kao i na trbuhu koji na njezinu Instagramu uvijek djeluje puno utegnutije nego na fotkama koje snime paparazzi.

Iako je svima jasno da pretjeruje u fotošopu, ponovno je dobila brojne komplimente svojih vjernih obožavatelja, koje je uspjela oduševiti čak i u ovom neobičnom izdanju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene