zasjenila sve oko sebe!

U možda najriskantnijoj haljini dosad zbunila mnoge, nisu znali gdje bi gledali, a u fokusu je bio i dio tijela koji je operirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša pojavila se na otvaranju specijalističke ordinacije za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju u oskudnom, zelenom izdanju koje nije prošlo nezapaženo.

Jelena Karleuša (42) voli hrabre odjevne kombinacije i svaki novim pojavljivanjem u javnosti nadmaši samu sebe, a nikad ne prolazi nezamijećeno. 

Srpska pjevačica je snimljena na otvaranju specijalističke ordinacije za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju u Beogradu te zasjenila sve ostale uzvanike. Karleuša se pojavila u zelenoj, ultrakratkoj haljini, a iste je boje imala i ogromnu torbu pa je u nekim trenucima bilo teško shvatiti gdje počinje završava njezina kreacija te gdje počinje njezin modni dodatak. 

Jeleni je modna kombinacija jedva pokrivala međunožje i da je napravila krivi pokret pokazala bi previše. Usto, nije nosila grudnjak i imala je izrez na haljini na dekolteu pa su joj se dok je sjedila nazirale bradavice. 

Nezapaženo nisu prošle ni Karleušine neobične mrežaste štikle, a isticali su se i njezini dugi ružičasti nokti pa mnogi nisu znali gdje bi gledali. Pjevačica je u ovom izdanju pokazala svoju preplanulu put i plavu, dugu kosu je ostavila raspuštenu. 

Moglo se vidjeti i kolika je razlika Jeleninog izgleda uživo i bez fotošopa za razliku od objava na njenom Instagram profilu. Obožavatelji su ju ranije prozivali zbog previše uređivanja fotografija, ali i zahvata na tijelu. 

No ona je svojedobno otkrila da je imala tek jednu operaciju. "Nikada na licu nisam apsolutno ništa radila, samo grudi. Mnogi misle kako moja guza nije prava", istaknula je na snimanju showa "Zvezda Granda"

Karleuša je pojasnila da se vidi da je njezina stražnjica prava jer se povećava i smanjuje dok gubi ili dobiva kilograme. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +10 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene