tužno...

Shrvana Jelena Karleuša nije skrivala emocije: "Otkad je otišla nemam se kome požaliti kada mi je teško..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša prisjetila se svoje majke Divne na treću godišnjicu njezine smrti, a posvetila joj je emotivnu objavu na Instagramu.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša obilježila je tužan dan ovoga tjedna. Njezina majka Divna preminula je prije tri godine 3. ožujka, a pjevačica joj je posvetila dirljivu objavu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

"Moja ljepotica, moja vječna rana... Danas se navršava 3 godine otkako nas je Divna napustila... Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa... (Čitav život bila sam na neki način opsjednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvijek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, tjerala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, namještala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda... Moja majka je umrla 3. ožujka (3.3.), a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum... I kada smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom dijelu Bežanijskog groblja... nekoliko dana kasnije, vidjela sam da ta parcela nosi broj 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kojem nesvjesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo živjeti u nekom drugom broju poslije ovozemaljske smrti? Ili ja samo tražim utjehu u boli koja ne prestaje.. Bit će da je to. Otkad je otišla ja se nemam kome požaliti se kada mi je teško.)", napisala je Jelena u opisu fotografija svoje majke.

Jelenina majka inače je bila poznata srpska novinarka i radijska voditeljica, a s njezinim preranim odlaskom pjevačica se nikada nije pomirila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene