što joj je došlo?

Nikad je nismo vidjeli u pristojnijem izdanju, ali zato je odlučila izvesti gestu koju nitko nije očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša pojavila se sa svojim odvjetnikom u Palači pravde u Beogradu i nije bila baš raspoložena.

Jelena Karleuša (42) iznenadila je javnost pojavivši se u odjevnoj kombinaciji koja nije nimalo nalik na nju jer ju inače viđamo u golišavim izdanjima koja naglašavaju njezine atribute i prilično visokim štiklama. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Pjevačica je u društvu svog odvjetnika bila u Palači pravde u Beogradu gdje je imala zakazano ročište, no nije htjela okupljenim pripadnicima srpskih medija otkriti o čemu se radi. Karleuša se pojavila u kariranoj, dugoj haljini koja joj je prekrila skoro cijele noge i balerinkama, a lice je prekrila sunčanim naočalama i maskom za lice. 

Kada je izašla sa suda, neraspoložena Jelena je napravila gestu koju je rijetko tko očekivao. Naime, pjevačica je pokazala srednji prst, a ne zna što je točno bio okidač za takvu reakciju. 

Ipak, kako srpski mediji pišu, Karleuša je poznata po tome da nema dlake na jeziku te je zbog često u svađi s njima, ali i nekim kolegama.

Inače, Jelena se nedavno namučila pri dolasku na snimanje showa "Zvezde Granda" pri izlasku iz automobila. Pjevačica je obukla dugu plišanu haljinu s prorezom do bedra na desnoj nozi, zbog čega je jako pazila da ne pokaže previše.

Karleuša je cijelo vrijeme držala ruke kako bi spriječila nezgodu i ne bi pokazala intimno područje, a mnogi su se pitali nosi li uopće gaćice ispod te riskantne kombinacije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene