Pa što je ovo?!

Pokazala skoro sve u tangicama i mrežastom grudnjaku: Je li Karleuša ovog puta nadmašila samu sebe?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša pozirala je u izdanju koje je malo toga sakrilo, a njezini obožavatelji udijelili su joj brojne komplimente.

Jelena Karleuša (41) dijeli svoje fotografije na kojima je u golišavim izdanjima, a ove posljednje možda su čak nadmašile sve prijašnje po golotinji.  

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Srpska pjevačica pozirala je u mrežastom grudnjaku i majušnoj majici te u crnim tangicama. Karleuša je pritom malo toga sakrila, a pokazala je velik dio svog međunožja. Njezine fotografije na Instagramu su brzo sakupile više od 140.000 lajkova te mnoštvo komentara. 

"Au, gori sve", "Slatka mala", "Žena je grom", "Top", "Mamice", "Žensko sam, ali divota si od žene", "Baš si dobra", "Kao grom iz vedra neba", "Boginja", "Ikona pokidala estradu", pisali su njezini obožavatelji. Jelenu inače na Instagramu prati 2,2 milijuna ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😏 In @prettylittlething 👙

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pjevačica se početkom travnja pohvalila da se u karanteni od koronavirusa počastila solarijem. 

U videu koji je objavila na Instagram storyju Karleuša je pokazala da joj je stigao dostavom. Jelena je tako otkrila način kako na koji održava potamnjeli ten, iako ne može ići na Maldive i druge destinacije koje obožava.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene