je li opet pretjerala?

Karleuša izložila grudi i međunožje pa iznenadila opisom fotke, neki se našalili na njezin račun

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša iznenadila je zelenom kombinacijom i opisom fotografije, a neki su upitali što kaže njezin muž Duško Tošić na njezine objave. Na to je jedan pratitelj odgovorio da ju on ne prati na Instagramu.

Jelena Karleuša (41) iskoristila je ljeto za poziranje u najrazličitijim badićima, od kojih su neki čak heklani. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Duško Tošić Turbulentan brak Ljubavna priča Karleuše i Tošića započela je kao u romantičnim filmovima, a završila je seks-skandalom i optužbama za nasilje

Posljednja objava srpske pjevačice privukla je pozornost kao i one prijašnje. "Ja sam antisocijalna zastrašujuća ku**a rođena u kolovozu", napisala je Jelena koja ima rođendan 17. kolovoza. 

Karleuša je pozirala čučeći pokraj bazena u zelenoj kombinaciji, oskudnom donjem dijelu bikinija, a gornji dio bio je topić u kojem su se isticale njezine bujne grudi. Na noge je obula štikle. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I AM AN ANTISOCIAL BADASS BITCH BORN IN AUGUST 🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Obožavateljima se svidjelo ovo Jelenino izdanje i pokupila je više od 100.000 lajkova. "Doslovno da snimiš u tom stajlingu i u tom svom dvorištu spot, rasturila bi", "Upravo sam pala na pod", "Ludo", "Kraljica", "Wow", "Ženo, goriš", "Top", komentirali su njezinu fotografiju. 

Neki su ju pitali što o njezinim objavama misli njezin muž Duško Tošić, s kojim je u braku od 2008., a svojedobno se pisalo o njihovim bračnim problemima. Jedan je pratitelj odgovorio da ju Duško ne prati na Instagramu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene