Ne bi to bila ona

Karleuša pokazala međunožje na dodjeli nagrada MAC, a fotografiju zatim ponosno objavila i na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša ovisna je o medijskoj pažnji koju dobiva gdje god se pojavi, a ništa drugačije nije bilo niti na drugoj po redu dodjeli nagrada MAC u Štark Areni.

Očekivano, srpska pjevačica Jelena Karleuša bila je jedna od najvećih zvijezda sinoćnje dodjele nagrada MAC u Beogradu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Riječ je o važnoj dodjeli glazbenih nagrada u čak 18 kategorija, na kojoj se kao i prošle godine okupila glazbena krema iz svih zemalja regije.

Bile su tu i naše zvijezde, poput Nine Badrić, Jelene Rozge i Indire, a pogađate, event nije mogao proći bez jedne od najvećih srpskih te regionalnih zvijezda Jelene Karleuše.

41-godišnja pjevačica itekako se potrudila da još jednom sve oči budu uprte u nju, pa je odjenula dugu svilenu haljinu u prekrasnoj tirkiznoj boji koja je imala visoki prorez, a iz njega je, naravno, u jednom trenutku izvirilo više nego što je trebalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Riječ je o haljini albanske dizajnerice Done Matoshi, no Jeleni koja je poznata po golišavim izdanjima to ne da nije zasmetalo već je te fotografije ponosno objavila i na svom profilu na Instagramu, na kojem ju prati više od 2 milijuna ljudi. Na račun svog izgleda dobila je samo pohvale.

Karleuša je ove godine bila prezenterica na dodjeli, a prošle godine pomela je pozornicu premijernom izvedbom svog velikog hita "Lajk", kojim se vratila u središte pozornosti nakon izbijanja seks-skandala s nogometašem Ognjenom Vranješom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak (Foto: Instagram) +0 Indira Levak (Foto: Instagram) Celebrity Srpski mediji raspisali se o Indirinoj haljini koju je nosila u Beogradu: ''Bez blama je pokazala tijelo''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene