ZLOSTAVLJALI JE NASILNICI

Jedna od najvećih zvijezda regije prisjetila se nasilja: "Udarali su me, čupali, pljuvali i vrijeđali"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša otvorenim pismom obratila se javnosti i progovorila o iznimno važnoj temi. Zlostavljana je i sama bila u školi, no s nasilnicima se uvijek znala izboriti! Neki nisu te sreće.

Jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica,Jelena Karleuša, otvorenim se pismom obratila javnosti u Srbiji, a na temu nasilja u školama. Posljednjih tjedana u Srbiji su sve češći incidenti u školama, a Jelena se tim povodom prisjetila vlastitog djetinjstva.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

"Bila sam izuzetno visoka djevojčica u osnovnoj školi, djelovala sam starije tako da sam bila stalno na meti djece i z starijih razreda. Uglavnom agresivnih dječaka. Moje čudno prezime također je bio problem. Budući da sam bila izuzetno hrabra djevojčica, nasilnici su mi prilazili grupno na odmoru. Nikad pojediničano. To je njihov način. Okruže žrtvu i kreće maltretiranje. Mene su šutali i čupali za dugu kosu, pljuvali i vrijeđali. Nitko mi od druge djece nije pomogao, a ja po nekom nepisanom dječjem pravilu nisam govorila ni nastavnicima ni roditeljima", napisala je Jelena.

Prisjetila se i grozne scene kada su u razredu djeca pretukla autističnog dječaka Nenada. Jelena se nametnula kao njegova zaštitnica i to nasilje je prijavila učiteljici - koja nije napravila ništa. "Evo i poruka za Nenada K, nadam se da si živ i zdrav, žao mi je što je proživio grozno višegodišnje mučenje i žao mi je što više nisam učinila da ga zaštitim. Nikad ga nisam zaboravila. Njegovo mučenje je lajtmotiv mog djetinjstva. Zbog sve ugrožene djece, koja nisu borbena i jaka kao što sam ja bila, podižem glas za njih. Moraju se donijeti hitni zakoni", zaključila je Karleuša i dodala da treba kažnjavati maloljetne delikvente, ali i zaposlene u školi koji ne reagiraju! Kaznila bi pjevačica i roditelje - koji su odgovorni za ponašanje svoje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene