JE LI MOGUĆE?

NEVJEROJATNA SLIČNOST Rihanna iskopirala veliku balkansku zvijezdu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je za kopiranje htjela optužiti Rihannu, neki su uočili da je zapravo Jelena ta koja kopira druge.

Na meti plagijatora među posljednjima se našla Rihanna. Barem tako tvrdi pjevačica Jelena Karleuša koja je na svom Instagramu objavila video koji prikazuje nevjerojatnu sličnost Rihanninog spota iz 2015. godine i svog koji je nastao dvije godine ranije.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

"Otišla sam dvije godine unaprijed, u mom tajnom vremeplovu, iskopirala Rihannu i vratila se nazad. Pa vi poslije kažite da nisam opasna", ironično je napisala srpska pjevačica.

 

3, 2, 1 ....

A video posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 Brojni obožavatelji stali su u obranu Karleuše, dok su neki zaključili da je u ovoj priči Jelena ta koja je kopirala. "Rihanni je Jelena bila inspiracija za spot? Vau. Koja diva. Jelena je taj video snimila 2013., a prije nje slične spotove snimile su Mariah Carey, Beyonce, Britney, Lady Gaga, Pussycat Dolls. Neke čak i 10 godina ranije", stoji u jednom komentaru ispod objave.

Inače, Rinanna nije prva koja se našla na meti Jelene Karleuše. Prije nje za kopiranje javno je prozvala Kim Kardashian, Kylie Jenner, Madonnu, Fergie... a sigurni smo da će se taj popis uskoro i proširiti nekom novom zvijezdom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene