Tuga neizmjerna

Oproštaj od majke: Karleuša je toliko shrvana da ne može govoriti, samo šuti i nijemo gleda u pod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše preminula je u nedjelju, a pjevačica je shrvana boli.

Poslije teške bolesti majka Jelene Karleuše preminula je u nedjelju, a pjevačica koja je shrvana boli vijest je saznala kad se vratila iz Austrije gdje je imala nastup tijekom vikenda. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Prije sprovoda za Divnu Karleušu održana je komemoracija na kojoj su se od nje divnim riječima oprostili prijatelji i kolege. 

Osim Duška, uz Jelenu su cijelo vrijeme i tjelohranitelji, koji nisu dopustili da joj itko priđe. Duško i Jelena komemoraciju su napustili na stražnji izlaz. Bračni par se nakon komemoracije zaputio u vilu na Dedinju, odakle će krenuti na sprovod koji je zakazan na Novom bežanijskom groblju.

Obitelj je odlučila da će Divna biti pokopana uz pjesmu ''Bila je tako lijepa''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +0 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Jeleni Karleuši pozlilo kad su joj priopćili da joj je preminula majka: ''Nije mogla pričati od šoka''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +4 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Zagrebački student napisao završni esej o Jeleni Karleuši, no ne na temu na koju ste prvo pomislili

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene