malo toga prepustila mašti

Špagice i slova prekrili joj intimno područje, a odbrusila je i kritičarima: Škakljive fotke komentirala i Ella Dvornik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša obukla je pleteni kostim koji je jedva pokrio njezine intimne dijelove.

Pjevačica Jelena Karleuša (42) nema nikakve zadrške, kako se čini, kada je riječ o golotinji, pa svaki put ide korak dalje sa svojim fotografijama na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša - 1 najveći obožavatelj! TikTokom kruži video mladića koji je na torzo istetovirao imena Karleušinih albuma, bome nije štedio na veličini slova i vidljivosti!

"Mir, ljubav i odje*ite, hejteri", napisala je Jelena pokraj jedne od fotografija. Pjevačica je pozirala u neobičnom crnom pletenom kostimu koji je malo toga prepustio mašti, donji dio su bile tangice, a stražnjicu je tek prekrila s tri velika crvena slova "BAM". Fotografije možete pogledati ovdje

Mnogi su ju zbog novih fotografija prozvali da je loša majka i domaćica, a njezini obožavatelji stali su u obranu. "Više ste mi preko glave s tim primitivnim komentarima o djeci, domaćicama, udatim ženama. Ovakve fotografije imaju i J. Lo., Rihanna i Beyonce, a mi pljujemo samo naše", napisala je jedna pratiteljica. 

"Toliko svi idete u ekstreme da mi je ovakva slika sasvim obična, što je žalosno. Ljudi hodaju goli, pokazuju dijelove tijela, naravno, rade što hoće. Više ništa nije skandalozno, probili ste taj krov odavno", nadovezala se druga pratiteljica. 

Oglasila se i jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih influencerica Ella Dvornik. "Da ja imam takvo tijelo, i ja bih ga pokazivala. I kad budem imala 70 godina, onda bih si to uokvirila da svi vide kakva sam bila", istaknula je Ella. 

Mnogi obožavatelji komentirali su i da su golišave fotografije sigurno najava za Jelenin novi singl "La bomba", o kojem je ranije pričala. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine i Sophia Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL +3 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Celebrity Tko bi rekao da joj je on tata? Skinula se i pokazala da na njezinu tijelu nema nijedne mane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene