Birao riječi za nju!

Opet se brutalno popeglala u fotošopu nakon što su je fotografi ulovili u stvarnom izdanju, no zbog Šerbedžije više ne mari za kritike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša tvrdi da je više nije briga za hejtere, i to zbog pohvala koje je dobila od našeg glumca Rade Šerbedžije.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša često je na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija koje objavljuje na Instagramu, no ona i dalje radi po svom.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Nakon što je ovoga tjedna već jednom uhvaćena u fotošopiranju jer su je u istom izdanju snimili i paparazzi, Karleuša je ponovno na društvenoj mreži podijelila svoje popeglane fotke.

I ovoga puta isplivale su njezine neuređene fotografije na kojima joj se vidi celulit na nogama koje je izbacila kroz prorez svoje seksi haljine, a koji je za Instagram obrisala. Jasno je i da je na fotkama koje je sama objavila uredila i ostatak svojeg tijela te lice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Iako je često na meti hejtera, tvrdi da je za njih više nije briga otkako ju je pohvalio naš cijenjeni glumac Rade Šerbedžija.

"Obožavam ovu, kako se ona zove, Karleušu... Šarmirala me je svojom pameću, inteligencijom, šašavošću, potpuno sjajno lice", kazao je Šerbedžija u intervjuu za TV Prvu, a isječak je u svojim storyjima na Instagramu podijelila i Karleuša.

"Em me hvali, em gleda Grand, čovjek je stvarno kralj i šmeker. Što će more onih negativnih, groznih hejtera kada me ovakve svjetske face hvale. Ponosna sam i hvala mu, nadam se da ću mu se na neki način moći odužiti", komentirala je pjevačica za srpski Telegraf.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene