impresionirala obožavatelje

Obično šokira golotinjom, ali Karleuša je ovog puta obučena i hvali se novom vještinom: Uspoređuju ju s jednim predsjednikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša objavila je fotografije i video na kojima upravlja avionom, a okinula je i selfie s pilotom koji je sjedio pokraj nje.

Pjevačica Jelena Karleuša (42) najčešće šokira brojne obožavatelje na Instagramu svojim golišavim objavama, no ovog puta to nije učinila. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

"Gore u oblacima", napisala je Jelena i pohvalila se novom vještinom. Podijelila je fotografije i video na kojima upravlja avionom, a pozirala je i s pilotom koji je sjedio pokraj nje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Up in the clouds #swipeleft With @sigma.elite 🛩

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Kao i uvijek uslijedilo je mnoštvo komentara obožavatelja na Karleušinu objavu, čak su ju usporedili s ruskim predsjednikom. "Pogledaj gore u nebo, to je Jelena Karleuša", "Izvanserijska zvijezda. Tko to nije shvatio, nitko mu nije kriv", "Diva jedna jedina", "Jača od Putina", "Samo visoko i samo jako", "Prekrasna si", "Bravo", napisali su pjevačici. 

Jelena je u samo pola sata prikupila više od 30.000 lajkova na Instagramu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene