DUGI JEZIK

Jelena Karleuša pobijesnila i oplela po Hrvatima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša na Twitteru se obrušila na Hrvate, ali je i prozvala svoje kolege.

Jelena Karleuša iznjela je svoje političke stavove na Twitteru. Osjetila se dužnom podijeliti svoje mišljenje nakon što je otkriven spomenik Miri Barešiću koji je osuđen 70-ih u Švedskoj za ubojstvo tadašnjeg jugoslavenskog veleposlanika. Ujedno, nakon što je ministar vanjskih i europskih poslova odgovorio na Vučićeve optužbe da se u Hrvatskoj provodi antisrpska politika te poručio da je vrijeme da se kolege u Srbiji smire izazvao je reakcije Dačića, ali i Jelene Karleuše koja je oplela po Hrvatima.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Karleuša je na svom profilu objavila nekoliko postova. Zapitala se 'Zašto hrvatski narod dozvoljava da njihova vlastoživljava nacizam i fašizam? To zlo nikome dobro nije donijelo', napisala je Karluša, a zatim dodala. 'Da samo kao Hrvatska, uvijek bili na strani okupatora i fašista, već bi odavno bili u EU', zaključila je.

Pročitajte i kako je 300 branitelja prekinulo koncert folk pjevačice.

Na kraju je prozvala i svoje kolege koji ne mare što se događa oko njih. 'Da li domaći estradnjaci umjetnici imaju neko mišljenje o vanjskoj politici?Ili mišljenje? Ili..? Ne? Ok.', upitala je Jelena Karleuša.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene