Pokazala raskoš

Kontroverzna srpska pjevačica nastupila u Dubrovniku u sado-mazo izdanju, pohvalila se videom iz hotelske sobe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša prošlog je vikenda nastupala u Dubrovniku, a za tu je prigodu bila u sado-mazo izdanju.

Jelena Karleuša prošlog je vikenda posjetila Dubrovnik te održala koncert u jednom noćnom klubu.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Nekoliko sati prije koncerta srpska pjevačica pohvalila se veličanstvenim pogledom iz luksuznog hotela, ali i istom takvom stražnjicom, koju često voli pokazivati u uskim i seksi kreacijama.

Ovoga puta Jelena je izabrala kožni kostimić s remenjem točno ispod stražnjice te ubojite kožne čizme, a vruću kombinaciju nadopunila je šiltericom te tamnim naočalama.

"Predivan Dubrovnik, vidimo se večeras", poručila je na kraju videa u kojem pozira na balkonu te poslala poljubac svim obožavateljima.

Kao i uvijek, u komentarima ispod videa zaredali su se komplimenti, ali i zlobni komentari koje osebujna pjevačica izaziva na svakom koraku.

No tako je to kad si poznat i slavan, pa gdje dođu pohvale, moraju doći i oni manje lijepi komentari koji onda potaknu dodatnu raspravu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

No Jelena je više puta dokazala kako nema problema s obračunavanjem s hejterima, ali ipak to sve manje radi na društvenim mrežama. Umjesto toga svakodnevno uskače u seksi kreacije te joj ne smeta ni hladnije vrijeme, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji. 

Svojedobno su svjetski i regionalni mediji Jelenu zbog stila, kose i šminke uspoređivali s Kim Kardashian, no ona je sama više puta istaknula kako najpoznatija starleta na svijetu zapravo kopira nju. I zanimljivo, neke kombinacije Jelena je ipak nosila prva po datumima na društvenim mrežama, a koja ih nosi bolje, morat ćete procijeniti sami.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica estrade pomela društvene mreže: Što kažete na još jedno besprijekorno izdanje Maje Šuput?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene