Otkud joj samo ideje?!

Na snimanje je stigla s prečudnim naočalama, no dobro se pobrinula i da to ne bude jedino u što će se gledati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša je za snimanje emisije "Zvezde Granda" obukla haljinu koja otkriva trbuh i grudi uz koju je nosila i neobične sunčane naočale.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) od svakog svojeg izlaska napravi spektakl, a o njezinom odjevnim kombinacijama bruji cijela regija.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Posebno su zanimljivi njezini modni odabiri za show "Zvezde Granda" u kojem je članica stručnog žirija, ali se uvijek pobrine da sve oči budu uprte u nju.

Tako je u utorak na snimanje došla sa srebrnim sunčanim naočalama s kojih su stršali veliki ukrasi, no čudni dodatak ipak nije uspio zasjeniti ostatak njezina outfita.

Nosila je dugu srebrnu šljokičastu dekoltiranu haljinu s otvorima u predjelu struka koji su otkrili njezin trbuh i dio grudi, a teško da je i ispod nje mogla odjenuti gaćice. Uz nju je obula i prozirne štikle, a outfitom se pohvalila i na svojem Instagramu gdje je objavila video u kojem zanosno pozira fotografima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Karleuša se i ranije ovog tjedna u emisiji pojavila u golišavom izdanju koje je zabavilo javnost, a tada je iskombinirala šareni topić nalik grudnjaku i pripijene tajice istog uzorka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene