uvijek posebna

Pogledajte seksi kostime koje je Karleuša izmijenila tijekom jednog nastupa, teško ih je opisati, a samo ona bi ih se usudila obući

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša je na koncertu u Beogradu izmijenila čak tri outfita, a svaki je bio oskudniji i zanimljiviji od prethodnoga.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) poznata je po svojem osebujnom stilu koji posebno dolazi do izražaja na njezinim nastupima.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Iako se u svakoj prilici trudi izgledati besprijekorno i drugačije od ostalih, na pozornici je to na nekoj sasvim drugoj razini, što savršeno pokazuju njezini outfiti s koncerta koji je održala za vikend.

Jelena je pjevala na Music week festivalu u Beogradu te je tijekom nastupa izmijenila čak tri kostima, od kojih je svaki sljedeći bio oskudniji, ali i zanimljiviji od prethodnog.

Korzeti, pripijeni kostimi od lateksa, trakice koje otkrivaju više nego prikrivaju, tangice, lanci i detalji koje je teško opisati, tako bismo najkraće mogli opisati sve ono u čemu se pojavila pred publikom, a najbolje bi bilo da pogledate sami u našoj galeriji.

Inače, Karleuša je prošli tjedan iznenadila obožavatelje odlukom o svojem odlasku iz žirija showa "Zvezde Granda" nakon punih šest godina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga iznenadila objavom svoje golišave fotke, na neočekivani prizor reagirale su i druge poznate Hrvatice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene