Uvredljiv status

BEZ ZADRŠKE: Srpska pjevačica ponovno oplela po Hrvatima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na društvenim mrežama Karleuša se uvrdljivim statusom izruguje Hrvatima.

Pjevačica Jelena Karleuša društvene mreže često koristi za izražavanje vlastitih političkih stavova. Ovog puta Karleuša se osvrnula na političku situaciju između Srbije i Hrvatske. Na svom Twitteru pjevačica je objavila poprilično uvredljiv status na račun Hrvata.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

"Volim kad nam Hrvatska dijeli lekcije o tretmanu nacionalnih manjina dok tamo masovno lome ćirilične ploče. Slatki mali fašisti, bući bući bu", napisala je pjevačica.

Ispod objave odmah je planula rasprava u kojoj su mišljenja bila podjeljena, a u međuvremenu pjevačica je objavu obrisala.

Inače, ovo nije prvi put da Karleuša dijeli moralne lekcije Hrvatima. Po Hrvatima je Karleuša oplela i u kolovozu ove godine nakon što je bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač odgovorio na Vučićeve optužbe da se u Hrvatskoj provodi antisrpska politika te poručio da je vrijeme da se kolege u Srbiji smire.

Karleuša je na svom profilu objavila nekoliko tvitova. Prvo se zapitala "Zašto hrvatski narod dozvoljava da njihova vlast oživljava nacizam i fašizam?", konstatirajući da to zlo nikome nije ništa dobro donijelo.

Na kraju je zaključila da bi Srbija već odavno bila u Europskoj uniji da je slijedila primjer Hrvatske.

"Da smo kao Hrvatska, uvijek bili na strani okupatora i fašista, već bi odavno bili u EU", napisala je tada Karleuša.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene