Uvijek je glavna atrakcija!

Karleuša na cijepljenje stigla bez grudnjaka: Pričalo se da je protiv, no sad je objasnila svoju odluku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša u Novom Beogradu cijepila se protiv koronavirusa.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša pridružila se brojnim sugrađanima i pojavila se na cijepljenju protiv koronavirusa koje se održava u trgovačkom centru Ušće u Novom Beogradu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

"Upravo sam dobila cjepivo, osjećam se odlično. Nisam osjetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, djeci koja obolijevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo birati. Ja sam odlučila iskoristiti popularnost na pravi način. Primila sam Pfizer", izjavila je Jelena za Kurir.

Na cijepljenju se pojavila u jednom od svojih atraktivnih izdanja, od glave do pete u bijeloj boji, bez grudnjaka, a bila je glavna zvijezda i davala je izjave za medije čak i u trenutku dok je primala cjepivo. 

Iako se činilo da je prvotno bila protiv cijepljenja, tvrdi da su mediji prenijeli njezine riječi pogrešno pa je čak i svoje obožavatelje putem društvenih mreža pozvala da se i oni cijepe.

"Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost cijepljenjem protiv COVID-a kako bismo se što prije vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primjer drugima, da ću se cijepim sutra u 9 sati na novom punktu TC Ušće u Novom Beogradu", napisala je Jelena na svom profilu na Facebooku.

Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što...

Objavljuje Jelena KarleušaSrijeda, 5. svibnja 2021.

 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene