Ali osjeća se dobro...

Samo dva mjeseca nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest glumac je neprepoznatljiv bez svog zaštitnog znaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeff Bridges pokazao je na društvenim mrežama novi imidž i prvi se put oglasio nakon vijesti da boluje od raka.

Legendarni holivudski glumac i oskarovac Jeff Bridges oglasio se na društvenim mrežama prvi nakon što mu je prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran karcinom limfnog sustava.

71-godišnji Jeff svoje je obožavatelje izvijestio o trenutačnom stanju i otkrio im da se osjeća dobro te da je optimističan po pitanju oporavka, iako je sve iznenadio njegov neprepoznatljivi izgled zbog gubitka duge duže kose i brade, koje su mu godinama bile zaštitni znak.

Oskarovac je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj se nasmiješen opušta na terasi s pogledom na ocean u pozadini, dok mu je u krilu psić Monty, kojeg je nedavno dobio na poklon.

"Evo najnovijih vijesti. Osjećam se dobro, obrijao sam glavu, dobio sam štene Montyja i proslavio 71. rođendan, čovječe!", napisao je Jeff.

Da je bolestan, svoje je obožavatelje obavijestio u listopadu ove godine putem društvenih mreža i sve šokirao tom viješću.

"Na vidjelo je izašlo novo sra*e Dijagnosticiran mi je limfom. Iako je to ozbiljna bolest, osjećam se sretno što imam sjajan tim liječnika i jer su prognoze dobre. Počinjem liječenje i izvještavat ću vas o oporavku", napisao je tada Jeff i zahvalio svojoj obitelji, prijateljima i obožavateljima na potpori.

Jeff je sedam puta bio nominiran za najprestižniju filmsku nagradu Oscar, a osvojio ga je 2010. godine za ulogu u filmu "Ludo srce". Pojavio se i u filmovima "Čovjek sa zvijezda", "Čovjek zvan Hrabrost", "Posljednja kinopredstava", "Comancheria" i brojnim drugima.

U svijet glume ušao je prateći stope svojih roditelja glumaca Lloyda i Dorothy Bridges, koji su preminuli 1998. godine.

U sretnom je braku posljednje 43 godine sa Susan Geston, a u lipnju su proslavili godišnjicu koja je zaista rijetka u Hollywoodu. Tim je povodom za Hollywood Reporter odao i svoju tajnu dugovječnog i sretnog braka.

"Zaista sam blagoslovljen. Dosta smo različiti ljudi, no to slavimo i ne damo da nas išta rastavi. Poštujem njezinu mudrost", istaknuo je Jeff.

Svoju 67-godišnju suprugu upoznao je 1974. godine kada je ona imala tek 20 godina i radila kao konobarica na jednom ranču, gdje je on snimao vestern "Ranč Deluxe".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene