Scena na Super Bowlu

Jay-Z otkrio zanimljiv razlog zbog kojeg on i Beyonce nisu ustali dok je svirala američka himna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jay-Z i Beyonce s kćeri Blue Ivy napravili su scenu na Super Bowlu ostavši sjediti dok je većina ljudi na stadionu stajala.

Reper Jay-Z (50) i njegova supruga, pjevačica Beyonce (38) naljutili su dio javnosti jer su sjedili na Super Bowlu dok je Demi Lovato (27) pjevala američku himnu. Jay-Z je objasnio da nisu odbili ustati iz protesta zbog rasne nejednakosti u Americi.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

"Nisam morao napraviti tihi prosvjed. Ako ste pogledali na pozornicu i umjetnike koje smo odabrali, Kolumbijku Shakiru i Portorikanku Jennifer Lopez, shvatili ste da je to bila najglasnija poruka koju smo mogli dati", ispričao je reper.

Dodao je da je bio zabrinut zbog nastupa koji su izvodile Shakira i Jennifer jer ga je on producirao. Razmišljao je radi li mikrofon i je li sva oprema dobro namještena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SBLIV

A post shared by I AM NOT JAY-Z (@jayz.co) on

"Tek nakon što je Demi otpjevala himnu, shvatili smo da smo napravili scenu. Dok je pjevala, Beyonce i ja smo razgovarali kako divno izgleda i koliko dobro zvuči, pogotovo nakon svega što je prošla u životu i bili smo ponosni na nju", prisjetio se Jay-Z.

Nakon Demina nastupa odmah mu je zvonio mobitel. Prijatelj mu je rekao da nije ustao na himnu i reper se šokirao shvativši što je učinio. Reper je istaknuo da njemu i Beyonce ne bi bio problem poslati političku poruku, ali nisu imali potrebe za to i ne bi nikad uvlačili kćer Blue Ivy (8) u takve stvari.

"Nikad ne bismo doveli svoje dijete u takvu poziciju, a mislim da ona ne bi ni pristala", zaključio je Jay-Z. Ipak, reper nije uspio uvjeriti dio javnosti koja komentira na društvenim mrežama kako su on i Beyonce proračunati i tako su htjeli dobiti nove fanove i udovoljiti prosvjednicima protiv rasne nejednakosti. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills (Foto: Profimedia) Ekipa iz serije \ Ekipa iz serije \ Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) +3 Beverly Hills (Foto: IN Magazin) Celebrity Prokletstvo Beverly Hillsa: Brojne nedaće i tragedije obilježile su živote zvijezda hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene