NE MOŽE VIŠE ČEKATI

DAO JOJ ULTIMATUM ''Ona neće dozvoliti da joj to uništi brak''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jay Z zna koji su mu životni prioriteti.

Bitka oko drugog djeteta između Beyonce i Jay Z-a mogla bi uskoro biti gotova. 46-godišnji glazbenik dao je ultimatum svojoj ''nezamjenjivoj'' ženi. Glazbene zvijezde i roditelji četverogodišnje Blue Ivy proširenje obitelji su pauzirali kako bi se Beyonce mogla fokusirati na svoj zadnji album i ''Formation''svjetsku turneju.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

 

No, sada kada je turneja gotova, izvor blizak paru tvrdi kako Jay Z želi učiniti korak naprijed k proširenju obitelji. ''Jay Z joj je rekao kada bude gotova s tunejom da želi otići bračnom savjetniku kako bi mogli pronaći zajednički jezik i riješenje oko situacije s bebom. Praktički je Beyonce dao ultimatum. Rekao joj je da je spreman za drugo dijete, bez obzira je li ona za ili ne'', otkrio je izvor i dodao.

''Svi koji su bliski Jay Z-u znaju da želi podariti Blue Ivy brata ili sestru puno više nego Beyonce. Ali ona neće dozvoliti da joj to uništi brak. Pristala je naći se s njima na po puta i usporiti s karijerom. U konačnici, on samo želi da ona uživa kao žena i majka umjesto da svu svoju energiju usmjerava na karijeru'', otkrio je izvor.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene