Ima mišiće

Zgodni snagator svečanu ceremoniju pratio u razgolićenom izdanju, žene bile u sedmom nebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Momoa svečanu dodjelu nagrade Zlatni globus pratio je samo u potkošulji.

Zgodni snagator Jason Momoa u Hollywoodu je najveću slavu stekao ulogama mišićavih superjunaka, a da ima mišiće i u stvarnom životu podsjetio nas je na dodjeli ovogodišnjih Zlatnih globusa.

Pogledaj i ovo Jason Momoa izveo striptiz Jedan od najseksi muškaraca svijeta u emisiji uživo pokazao golu stražnjicu, publika je vrištala od uzbuđenja!

Naime, 40-godišnji Jason na dodjelu je stigao u elegantnom tamnom baršunastom odijelu i crnim hlačama, no za vrijeme trajanja dodjele odlučio se skinuti i biti samo u potkošulju, što je bilo dovoljno da privuče brojne poglede pripadnica ljepšeg spola.

No, on se nije odvajao od svoje 52-godišnje supruge Lise Bonet i kao ni od pokćerke Zoe Kravitz s kojom se čak pojavio i na pozornici kako bi dodijelio jednu od nagrada.

Jason je na profilu na Instagramu podijelio nekoliko trenutaka sa spremanja na dodjelu nagrada i otkrio da mu je ovo zapravo prva dodjela Zlatnih globusa i zbog toga nije krio uzbuđenje. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene