Ogromna promjena!

Seksi Smith na kojeg je pala Samantha iz ''Seksa i grada'' danas nimalo ne sliči sebi, teško je povjerovati da je to zbilja on!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Lewis istaknuo je da je serija "Seks i grad" ponajprije popularna jer ima seks u nazivu, ali i zbog dobro napisanog scenarija s kojim se dosta ljudi može poistovjetiti.

Jason Lewis (49) proslavio se u kultnoj seriji "Seks i grad", a danas nije nimalo nalik svom liku Smitha Jerroda. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nagađanja ne prestaju Glumica odustala od uloge - sumnja se na najgore

Glumac je dao intervju za australsku televiziju i pokazao da sada ima kratku kosu, bradu i brkove, dok je nekada nosio dužu kosu i imao obrijano lice. Jason je objasnio u emisiji zašto je serija "Seks i grad" još popularna. 

"Mislim da je prvi razlog to što u nazivu ima seks, a osim toga dobro je napisana i govori o nečemu što smo svi iskusili i istovremeno je smiješna, senzacionalna i zabavlja gledatelje. U svakoj epizodi ima nešto što ti dirne srce", ispričao je australski glumac. 

Otkrio je i kako je bilo snimati legendarnu scenu u kojoj se skinuo potpuno gol ispred publike, a prisutna je bila i Kim Cattrall, koja je igrala njegovu djevojku Samanthu Jones.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating NYE on the other side of the world this year — so grateful for all the wonderful experiences and people that 2018 brought me and excited for what’s to come in 2019. Happy New Years Eve to all of you, I hope it’s the greatest one yet 🥂

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

"Bio je to veliki zalogaj i bilo je uključeno puno ljudi. Bila je dobra lekcija da se naviknem na svoje prirodno stanje", rekao je smijući se. 

Dodao je kako je golišavu scenu morao snmiti iz više kutova, a da se jadan kamerman morao boriti s njim. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) +0 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Muškarci su ludjeli za njom, o njezinoj se ljepoti pričalo, a danas se o njoj piše samo zbog braka s 89-godišnjim milijarderom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene