Sjećate ga se?

Nekad je glumio mlađahnog Smitha koji je zaveo seksi Samanthu, a evo kako izgleda u 49. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Lewis svojom pojavom i dalje osvaja brojne dame i mami njihove uzdahe, baš kao što je to radio u seriji "Seks i grad".

Plavokosog glumca Jasona Lewis većina obožavateljica pamti iz vremena prikazivanja kultne serije "Seks i grad". U njoj je naime utjelovio zgodnog manekena Smitha Jaroda, koji je uspio osvojiti srce Samanthe Jones.

Pogledaj i ovo showbuzz Kojeg birate? Osvojili su ženska srca kao fatalni frajeri, a pogledajte ih DANAS!

Od snimanja je prošlo neko vrijeme, točnije dvadesetak godina, Jason danas ima 48 godina, ali i dalje bez problema nosi titulu živućeg seks-simbola. Zaštitni znak ostala mu je plava kosa, a ponekad voli nositi i bradu. 

Uloga seksepilnog Smitha obilježila mu je karijeru i donijela svjetsku slavu, a nakon snimanja serije posvetio se snimanju filmova i televizijskih emisija poput onih "Midnight", "Texas", a uz je to producirao i vlastiti film. Baš kao na malim ekranima, i u stvarnosti je izgradio karijeru uspješnog modela i manekena, jedino što se sada osim na pisti pojavljuje u prvim redovima modnih revija najpoznatijih svjetskih dizajnera poput Huga Bossa, Versacea, Dolce i Gabanne, za koje je svojevremeno nosio revije.

Jason je poznat i kao veliki zaljubljenik u prirodu, boravak na otvorenom, a glasan je i u borbi za zaštitu prirode, u što se možemo uvjeriti na njegovu profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene