Glazbeni spektakl

Jason Derulo u Zagrebu: U prvoj minuti skinuo majicu i bacio obožavateljice u trans

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi koncert američke megazvijezde Jasona Derula ispunio je očekivanja publike u Areni.

Čim se Jason pojavio na bini dvoranom se prolomio vrisak i pljesak najvjernijih obožavatelja. Kako je i najavljivao, Jason je u Areni napravio koncert za pamćenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva tijela i pokreti Zagrebačka publika uzdisala je i za plesačicama Jasona Derula koje su prave bombe

Megapopularna američka zvijezda Jason Derulo na raskošnu pozornicu zagrebačke Arene izašla je u 21 sat i izazvala masovnu histeriju u dvorani. Oko 7000 obožavatelja vriskom je dočekalo omiljenog pjevača, koji je u Hrvatsku došao prvi put u sklopu turneje "2SIDES WORLD TOUR". Derulov koncert tjednima je bio jedan od najprodavanijih u Hrvatskoj, a kako je i obećao, u najvećoj zagrebačkoj dvorani napravio je koncert za pamćenje.

Njegov spektakularan glazbeno – scenski show rasplesao je publiku u Areni, a pjevač se na gotovo svakoj pjesmi presvlačio u različite odjevne kombinacije. Najveće oduševljenje izazvao je zamotavši se u hrvatsku zastavu dok je pjevao hit “Colors”, koja je ujedno bila himna Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Derulo je nastupio na raskošnoj pozornici veličine 20 metara, koju je postavio tim od 60 ljudi uz tri velika video zida te mnoštvo svjetlosnih efekata i pirotehnike, a na bini ga je pratila ekipa vrhunskih i atraktivnih plesača. Ako je suditi prema reakcijama publike, Derulo je zaista napravio spektakularan show, a publika je svaku njegovu izvedbu nagradila velikim pljeskom uz vrisak rasplesanih fanova.

Osim u Jasonovim hitovima publiku je zagrijavao LZ7, elektro - dance sastav iz Manchestera i DJ Jae Murphy, a tinejdžerice je prije početka Derulova nastupa raspametio duo Marcus&Martinus. Braća blizanci nastupili su kao specijalni Jasonovi gosti, a dolazak na ovu turneju, kako kažu, ostvarenje je njihova sna.

Prvi koncert američke megazvijezde Jasona Derula ispunio je očekivanja publike u Areni, a nastupi na ovoj svjetskoj turneji s pravom su opisani kao spektakl koji se ne smije propustiti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +5 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta razbijesnila javnost izgledom svog lica: "A bila si tako lijepa"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Instagram) Camila Morrone (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio Camila Morrone (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nakon ove seksi fotografije njegove 22 godine mlađe cure, DiCapriju samo treba čestitati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene